Zorg

Zonder zorgen ouder worden.

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

De senioren van vandaag zijn actief en willen zonder zorgen ouder worden. De senioren van nu en morgen willen zo lang mogelijk op een dynamische en aangename wijze deel blijven uitmaken van de maatschappij. Zij willen ook zelf kiezen met wie, hoe en waar ze wonen.

Zelfstandig wonen mét service is het sleutelwoord voor de bewoners in de Annonciaden.

Deze service wordt elke weekdag gewaarborgd door Cos.Care Zorgmakelaars die fysisch aanwezig zijn aan de onthaalbalie. Niet alleen op gezondheidsvlak (bijvoorbeeld overbruggingszorg) bieden onze Zorgmakelaars assistentie aan de bewoners maar zij zorgen tevens voor sociale netwerkvorming. Voor elke bewoner wordt een gezondheidsdossier opgesteld en opgevolgd. Belangrijke partners van onze Zorgmakelaar zijn het Wit-Gele Kruis en Gezinszorg Villers. Het Wit-Gele Kruis zorgt voor de 24u op 24u crisiszorg en Gezinszorg Villers kan de bewoners bijstaan met bijvoorbeeld poets en/of boodschappenhulp.

In de ANNONCIADEN is het zorgeloos genieten.

Wat is een assistentiewoning?

Op de website zorg-en-gezondheid.be omschrijft de Vlaamse overheid serviceflats als volgt: “In een serviceflatgebouw bewoont u een flat waar u zelfstandig woont. Zo’n flat heeft minstens een leefruimte, keuken, slaapkamer, toilet en badkamer. De woning is aangepast en veilig: er zijn nauwelijks trappen en er is onder andere een oproepsysteem voor hulp ter beschikking. U kan er, indien gewenst, beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden of thuisverpleging.“

Per groep van assistentiewoningen is er een beheersinstantie die ervoor zorgt dat de leefomgeving van de bewoners fris en aangenaam blijft. Voor de Annonciaden werd de beheersinstantie Cos.Care VZW opgericht met eigen Zorgmakelaars die over het welzijn van de bewoners waken . Cos.Care VZW waarborgt mee de kwaliteit van de zorg en diensten voor de bewoners.

Zonder zorgen ouder worden.

Handelszaken.

In de Annonciaden bevindt zich een restaurant, een artsenpraktijk, en een kapper.

In het park zijn nog verschillende handelszaken waaronder Gezinszorg Villers en een logopediepraktijk.

Bewegen is belangrijk, dat kan u in de fitnessruimte exclusief voor de bewoners of in het ruime park, vol mooie uitzichten en gezellige rustplekjes. Wie dat wil, kan een parkeerplaats kopen of huren. Er is een ondergrondse garage met 90 autostaanplaatsen.

Wonen in de Annonciaden is elke dag een heerlijke ervaring.

Reserveer alvast uw assistentiewoning.
Te huur

Kom gerust langs en laat u vrijblijvend inschrijven op onze wachtlijst.

Vanaf 44 euro per dag.
(inclusief servicekosten)

BEKIJK HET AANBOD
Te koop

Kom gerust langs en laat u vrijblijvend inschrijven op onze wachtlijst.

Vrijstelling onroerende voorheffing* en vrijstelling personenbelasting**
artikel 253, 1° bis van WIB'92 en artikel 12 § 1 van WIB' 92

BEKIJK HET AANBOD